Review AQUAFRESH LITTLE TEETH Pasta do zębów dla dzieci 3-5 lat 50ml - data ważności 15-04-2019r. i informacje

Informacje o produkcie: AQUAFRESH LITTLE TEETH Pasta do zębów dla dzieci 3-5 lat 50ml - data ważności 15-04-2019r. Pielęgnacja zębów i jamy ustnej Smithkline Beecham

Opis towarów: AQUAFRESH LITTLE TEETH Pasta do zębów przeznaczona do stosowania u dzieci w wieku 3-5 lat. Doskonale oczyszcza ząbki z resztek pokarmu i skutecznie chroni je przed rozwojem próchnicy. ... Zobacz pełny opis produktu tuta>>>

Sklep internetowy i-Apteka.pl oferuje to produkt AQUAFRESH LITTLE TEETH Pasta do zębów dla dzieci 3-5 lat 50ml - data ważności 15-04-2019r., sprzedawane za cenę 7 PLN.Kupuj, gdy przedmiot jest nadal dostępny. Przedmiot znajduje się w kategorii Pielęgnacja zębów i jamy ustnej.

Zobacz najtańszą cenę i recenzje >>>


Ocena towarów


Komentarze produktu AQUAFRESH LITTLE TEETH Pasta do zębów dla dzieci 3-5 lat 50ml - data ważności 15-04-2019r.

Dawid
Opublikowane: tydzień temu
Ocena AQUAFRESH LITTLE TEETH Pasta do zębów dla dzieci 3-5 lat 50ml - data ważności 15-04-2019r.: Doceniam AQUAFRESH LITTLE TEETH Pasta do zębów dla dzieci 3-5 lat 50ml - data ważności 15-04-2019r., lubię jego funkcje i ufam Smithkline Beecham. Jestem zadowolony ze wszystkiego.


Patryk
Opublikowane: tydzień temu
Ocena: Lubię cię z tej marki Smithkline Beecham Kupuję towary. Kupiłem już kilka innych produktów i jestem zadowolony.


Piotr
Opublikowane: miesiąc temu
Ocena: Przeważnie czytam recenzje przed zakupem AQUAFRESH LITTLE TEETH Pasta do zębów dla dzieci 3-5 lat 50ml - data ważności 15-04-2019r. i często patrzę na Youtube. I ten produkt mi odpowiada.


Bartosz
Opublikowane: miesiąc temu
Komentarz: Mam kilka innych produktów tej marki Smithkline Beecham i jestem zadowolony, więc kupuję ponownie i wszystko w porządku.

Funkcje AQUAFRESH LITTLE TEETH Pasta do zębów dla dzieci 3-5 lat 50ml - data ważności 15-04-2019r. Smithkline Beecham

Więcej zdjęć produktów, bardziej szczegółowe specyfikacje AQUAFRESH LITTLE TEETH Pasta do zębów dla dzieci 3-5 lat 50ml - data ważności 15-04-2019r. i przeczytaj opis na stronach w katalogu lub bezpośrednio na stronie sklepu i-Apteka.pl Smithkline Beecham, za które możesz natychmiast kupić ten produkt 7 PLN. Zobacz ofertę sklepu.

Info produktu:
- Popularny dostawca Smithkline Beecham
- ID 25129
- kategorie Pielęgnacja zębów i jamy ustnej


Skontaktuj się ze sprzedawcą i-Apteka.pl, aby uzyskać pełne informacje.

AQUAFRESH LITTLE TEETH Pasta do zębów dla dzieci 3-5 lat 50ml - data ważności 15-04-2019r. Pielęgnacja zębów i jamy ustnej
Cena
7 PLN
Dostępność towarów
dostępny od ręki
Wysyłka do tego produktu
Informacje w sklepie
Do sklepu » i-Apteka.pl




Dostawa towarów Pielęgnacja zębów i jamy ustnej Smithkline Beecham

- Dostawa towarów zwykle w ciągu 1-3 dni roboczych
- dziesiątki punktów dostawy i konsumpcji w dużych miastach
- Możesz wybrać ruch i-Apteka.pl korzystanie z transporterów (wysyłka towarów do koszyka).

Informacje o produkcie

Opis produktu (AQUAFRESH LITTLE TEETH Pasta do zębów dla dzieci 3-5 lat 50ml - data ważności 15-04-2019r.)potrzebujesz dokumentacji produktu producenta (Smithkline Beecham), podręczniki lub szczegółowy skład produktu 25129 , skontaktuj się bezpośrednio z producentem lub sprzedawcą, który może dostarczyć ci dokładnych informacji. Wszystkie opisy produktów, ceny i dostępność są informacyjny i może nie być aktualny do tej pory. Dokładne informacje można znaleźć na stronie sprzedawcy i-Apteka.pl, gdzie wszystkie te dane (cena i dostępność) są zawsze aktualne.


Powiązane produkty
Review Pielęgnacja zębów i jamy ustnej i informacje - Zobacz więcej produktów