Review Liposol Vitamin D3 z lanoliny liposomalna 250ml - data ważności 31-10-2019 i informacje

Informacje o produkcie: Liposol Vitamin D3 z lanoliny liposomalna 250ml - data ważności 31-10-2019 Witaminy, minerały, suplementy diety Medicaline

Opis towarów: Suplement diety w płynie Liposol Vitamin D3 z lanoliny zawiera liposomalną witaminę D. W tej postaci cholekalcyferol wchłania się dużo lepiej, dzięki czemu organizm w pełni może korzystać z jego właściwości. Jedna porcja (2ml) to 50mcg witaminy D.... Zobacz pełny opis produktu tuta>>>

Sklep internetowy i-Apteka.pl oferuje to produkt Liposol Vitamin D3 z lanoliny liposomalna 250ml - data ważności 31-10-2019, sprzedawane za cenę 78 PLN.Kupuj, gdy przedmiot jest nadal dostępny. Przedmiot znajduje się w kategorii Witaminy, minerały, suplementy diety.

Zobacz najtańszą cenę i recenzje >>>


Ocena towarów


Komentarze produktu Liposol Vitamin D3 z lanoliny liposomalna 250ml - data ważności 31-10-2019

Dawid
Opublikowane: tydzień temu
Ocena Liposol Vitamin D3 z lanoliny liposomalna 250ml - data ważności 31-10-2019: Doceniam Liposol Vitamin D3 z lanoliny liposomalna 250ml - data ważności 31-10-2019, lubię jego funkcje i ufam Medicaline. Jestem zadowolony ze wszystkiego.


Patryk
Opublikowane: tydzień temu
Ocena: Lubię cię z tej marki Medicaline Kupuję towary. Kupiłem już kilka innych produktów i jestem zadowolony.


Piotr
Opublikowane: miesiąc temu
Ocena: Przeważnie czytam recenzje przed zakupem Liposol Vitamin D3 z lanoliny liposomalna 250ml - data ważności 31-10-2019 i często patrzę na Youtube. I ten produkt mi odpowiada.


Bartosz
Opublikowane: miesiąc temu
Komentarz: Mam kilka innych produktów tej marki Medicaline i jestem zadowolony, więc kupuję ponownie i wszystko w porządku.

Funkcje Liposol Vitamin D3 z lanoliny liposomalna 250ml - data ważności 31-10-2019 Medicaline

Więcej zdjęć produktów, bardziej szczegółowe specyfikacje Liposol Vitamin D3 z lanoliny liposomalna 250ml - data ważności 31-10-2019 i przeczytaj opis na stronach w katalogu lub bezpośrednio na stronie sklepu i-Apteka.pl Medicaline, za które możesz natychmiast kupić ten produkt 78 PLN. Zobacz ofertę sklepu.

Info produktu:
- Popularny dostawca Medicaline
- ID 33287
- kategorie Witaminy, minerały, suplementy diety


Skontaktuj się ze sprzedawcą i-Apteka.pl, aby uzyskać pełne informacje.

Liposol Vitamin D3 z lanoliny liposomalna 250ml - data ważności 31-10-2019 Witaminy, minerały, suplementy diety
Cena
78 PLN
Dostępność towarów
dostępny od ręki
Wysyłka do tego produktu
Informacje w sklepie
Do sklepu » i-Apteka.pl




Dostawa towarów Witaminy, minerały, suplementy diety Medicaline

- Dostawa towarów zwykle w ciągu 1-3 dni roboczych
- dziesiątki punktów dostawy i konsumpcji w dużych miastach
- Możesz wybrać ruch i-Apteka.pl korzystanie z transporterów (wysyłka towarów do koszyka).

Informacje o produkcie

Opis produktu (Liposol Vitamin D3 z lanoliny liposomalna 250ml - data ważności 31-10-2019)potrzebujesz dokumentacji produktu producenta (Medicaline), podręczniki lub szczegółowy skład produktu 33287 , skontaktuj się bezpośrednio z producentem lub sprzedawcą, który może dostarczyć ci dokładnych informacji. Wszystkie opisy produktów, ceny i dostępność są informacyjny i może nie być aktualny do tej pory. Dokładne informacje można znaleźć na stronie sprzedawcy i-Apteka.pl, gdzie wszystkie te dane (cena i dostępność) są zawsze aktualne.


Powiązane produkty
Review Witaminy, minerały, suplementy diety i informacje - Zobacz więcej produktów