Review SWANSON Full Spectrum Spearmint x 60 kapsułek - data ważności 31-05-2019 i informacje

Informacje o produkcie: SWANSON Full Spectrum Spearmint x 60 kapsułek - data ważności 31-05-2019 Pozostałe Swanson Health Products

Opis towarów: Preparat polecany dla osób, które chcą uzupełnić codzienną dietę w składnik, który wspiera prawidłowe funkcjonowanie organizmu. Suplement diety Swanson Full Spectrum Spearmint zawiera miętę zieloną (Mentha spicata).... Zobacz pełny opis produktu tuta>>>

Sklep internetowy i-Apteka.pl oferuje to produkt SWANSON Full Spectrum Spearmint x 60 kapsułek - data ważności 31-05-2019, sprzedawane za cenę 15 PLN.Kupuj, gdy przedmiot jest nadal dostępny. Przedmiot znajduje się w kategorii Pozostałe.

Zobacz najtańszą cenę i recenzje >>>


Ocena towarów


Komentarze produktu SWANSON Full Spectrum Spearmint x 60 kapsułek - data ważności 31-05-2019

Dawid
Opublikowane: tydzień temu
Ocena SWANSON Full Spectrum Spearmint x 60 kapsułek - data ważności 31-05-2019: Doceniam SWANSON Full Spectrum Spearmint x 60 kapsułek - data ważności 31-05-2019, lubię jego funkcje i ufam Swanson Health Products. Jestem zadowolony ze wszystkiego.


Patryk
Opublikowane: tydzień temu
Ocena: Lubię cię z tej marki Swanson Health Products Kupuję towary. Kupiłem już kilka innych produktów i jestem zadowolony.


Piotr
Opublikowane: miesiąc temu
Ocena: Przeważnie czytam recenzje przed zakupem SWANSON Full Spectrum Spearmint x 60 kapsułek - data ważności 31-05-2019 i często patrzę na Youtube. I ten produkt mi odpowiada.


Bartosz
Opublikowane: miesiąc temu
Komentarz: Mam kilka innych produktów tej marki Swanson Health Products i jestem zadowolony, więc kupuję ponownie i wszystko w porządku.

Funkcje SWANSON Full Spectrum Spearmint x 60 kapsułek - data ważności 31-05-2019 Swanson Health Products

Więcej zdjęć produktów, bardziej szczegółowe specyfikacje SWANSON Full Spectrum Spearmint x 60 kapsułek - data ważności 31-05-2019 i przeczytaj opis na stronach w katalogu lub bezpośrednio na stronie sklepu i-Apteka.pl Swanson Health Products, za które możesz natychmiast kupić ten produkt 15 PLN. Zobacz ofertę sklepu.

Info produktu:
- Popularny dostawca Swanson Health Products
- ID 32143
- kategorie Pozostałe


Skontaktuj się ze sprzedawcą i-Apteka.pl, aby uzyskać pełne informacje.

SWANSON Full Spectrum Spearmint x 60 kapsułek - data ważności 31-05-2019 Pozostałe
Cena
15 PLN
Dostępność towarów
dostępny od ręki
Wysyłka do tego produktu
Informacje w sklepie
Do sklepu » i-Apteka.pl




Dostawa towarów Pozostałe Swanson Health Products

- Dostawa towarów zwykle w ciągu 1-3 dni roboczych
- dziesiątki punktów dostawy i konsumpcji w dużych miastach
- Możesz wybrać ruch i-Apteka.pl korzystanie z transporterów (wysyłka towarów do koszyka).

Informacje o produkcie

Opis produktu (SWANSON Full Spectrum Spearmint x 60 kapsułek - data ważności 31-05-2019)potrzebujesz dokumentacji produktu producenta (Swanson Health Products), podręczniki lub szczegółowy skład produktu 32143 , skontaktuj się bezpośrednio z producentem lub sprzedawcą, który może dostarczyć ci dokładnych informacji. Wszystkie opisy produktów, ceny i dostępność są informacyjny i może nie być aktualny do tej pory. Dokładne informacje można znaleźć na stronie sprzedawcy i-Apteka.pl, gdzie wszystkie te dane (cena i dostępność) są zawsze aktualne.


Powiązane produkty
Review Pozostałe i informacje - Zobacz więcej produktów