Review SZELAZO+ SR x 30 kapsułek - 30-04-2019r. i informacje

Informacje o produkcie: SZELAZO+ SR x 30 kapsułek - 30-04-2019r. Witaminy, minerały, suplementy diety Lek-am

Opis towarów: SZELAZO+ SR wspiera proces powstawania erytrocytów i hemoglobiny oraz korzystnie oddziałuje na transport tlenu w organizmu i przeciwdziała anemii. Wzmacnia układ immunologiczny i wspomaga działanie systemu nerwowego. ... Zobacz pełny opis produktu tuta>>>

Sklep internetowy i-Apteka.pl oferuje to produkt SZELAZO+ SR x 30 kapsułek - 30-04-2019r., sprzedawane za cenę 19 PLN.Kupuj, gdy przedmiot jest nadal dostępny. Przedmiot znajduje się w kategorii Witaminy, minerały, suplementy diety.

Zobacz najtańszą cenę i recenzje >>>


Ocena towarów


Komentarze produktu SZELAZO+ SR x 30 kapsułek - 30-04-2019r.

Dawid
Opublikowane: tydzień temu
Ocena SZELAZO+ SR x 30 kapsułek - 30-04-2019r.: Doceniam SZELAZO+ SR x 30 kapsułek - 30-04-2019r., lubię jego funkcje i ufam Lek-am. Jestem zadowolony ze wszystkiego.


Patryk
Opublikowane: tydzień temu
Ocena: Lubię cię z tej marki Lek-am Kupuję towary. Kupiłem już kilka innych produktów i jestem zadowolony.


Piotr
Opublikowane: miesiąc temu
Ocena: Przeważnie czytam recenzje przed zakupem SZELAZO+ SR x 30 kapsułek - 30-04-2019r. i często patrzę na Youtube. I ten produkt mi odpowiada.


Bartosz
Opublikowane: miesiąc temu
Komentarz: Mam kilka innych produktów tej marki Lek-am i jestem zadowolony, więc kupuję ponownie i wszystko w porządku.

Funkcje SZELAZO+ SR x 30 kapsułek - 30-04-2019r. Lek-am

Więcej zdjęć produktów, bardziej szczegółowe specyfikacje SZELAZO+ SR x 30 kapsułek - 30-04-2019r. i przeczytaj opis na stronach w katalogu lub bezpośrednio na stronie sklepu i-Apteka.pl Lek-am, za które możesz natychmiast kupić ten produkt 19 PLN. Zobacz ofertę sklepu.

Info produktu:
- Popularny dostawca Lek-am
- ID 22824
- kategorie Witaminy, minerały, suplementy diety


Skontaktuj się ze sprzedawcą i-Apteka.pl, aby uzyskać pełne informacje.

SZELAZO+ SR x 30 kapsułek - 30-04-2019r. Witaminy, minerały, suplementy diety
Cena
19 PLN
Dostępność towarów
dostępny od ręki
Wysyłka do tego produktu
Informacje w sklepie
Do sklepu » i-Apteka.pl




Dostawa towarów Witaminy, minerały, suplementy diety Lek-am

- Dostawa towarów zwykle w ciągu 1-3 dni roboczych
- dziesiątki punktów dostawy i konsumpcji w dużych miastach
- Możesz wybrać ruch i-Apteka.pl korzystanie z transporterów (wysyłka towarów do koszyka).

Informacje o produkcie

Opis produktu (SZELAZO+ SR x 30 kapsułek - 30-04-2019r.)potrzebujesz dokumentacji produktu producenta (Lek-am), podręczniki lub szczegółowy skład produktu 22824 , skontaktuj się bezpośrednio z producentem lub sprzedawcą, który może dostarczyć ci dokładnych informacji. Wszystkie opisy produktów, ceny i dostępność są informacyjny i może nie być aktualny do tej pory. Dokładne informacje można znaleźć na stronie sprzedawcy i-Apteka.pl, gdzie wszystkie te dane (cena i dostępność) są zawsze aktualne.


Powiązane produkty
Review Witaminy, minerały, suplementy diety i informacje - Zobacz więcej produktów