Review Zegar ścienny Geko Climbing CalleaDesign antyczny-różowy (54-10-2-32) i informacje

Informacje o produkcie: Zegar ścienny Geko Climbing CalleaDesign antyczny-różowy (54-10-2-32) Zegary CalleaDesign

Opis towarów: Zegar ścienny Geko Climbing , na...... Zobacz pełny opis produktu tuta>>>

Sklep internetowy GaleriaLimonka oferuje to produkt Zegar ścienny Geko Climbing CalleaDesign antyczny-różowy (54-10-2-32), sprzedawane za cenę 519 PLN.Kupuj, gdy przedmiot jest nadal dostępny. Przedmiot znajduje się w kategorii Zegary.

Zobacz najtańszą cenę i recenzje >>>


Ocena towarów


Komentarze produktu Zegar ścienny Geko Climbing CalleaDesign antyczny-różowy (54-10-2-32)

Dawid
Opublikowane: tydzień temu
Ocena Zegar ścienny Geko Climbing CalleaDesign antyczny-różowy (54-10-2-32): Doceniam Zegar ścienny Geko Climbing CalleaDesign antyczny-różowy (54-10-2-32), lubię jego funkcje i ufam CalleaDesign. Jestem zadowolony ze wszystkiego.


Patryk
Opublikowane: tydzień temu
Ocena: Lubię cię z tej marki CalleaDesign Kupuję towary. Kupiłem już kilka innych produktów i jestem zadowolony.


Piotr
Opublikowane: miesiąc temu
Ocena: Przeważnie czytam recenzje przed zakupem Zegar ścienny Geko Climbing CalleaDesign antyczny-różowy (54-10-2-32) i często patrzę na Youtube. I ten produkt mi odpowiada.


Bartosz
Opublikowane: miesiąc temu
Komentarz: Mam kilka innych produktów tej marki CalleaDesign i jestem zadowolony, więc kupuję ponownie i wszystko w porządku.

Funkcje Zegar ścienny Geko Climbing CalleaDesign antyczny-różowy (54-10-2-32) CalleaDesign

Więcej zdjęć produktów, bardziej szczegółowe specyfikacje Zegar ścienny Geko Climbing CalleaDesign antyczny-różowy (54-10-2-32) i przeczytaj opis na stronach w katalogu lub bezpośrednio na stronie sklepu GaleriaLimonka CalleaDesign, za które możesz natychmiast kupić ten produkt 519 PLN. Zobacz ofertę sklepu.

Info produktu:
- Popularny dostawca CalleaDesign
- ID
- kategorie Zegary


Skontaktuj się ze sprzedawcą GaleriaLimonka, aby uzyskać pełne informacje.

Zegar ścienny Geko Climbing CalleaDesign antyczny-różowy (54-10-2-32) Zegary
Cena
519 PLN
Dostępność towarów
brak informacji o dostępności
Wysyłka do tego produktu
Informacje w sklepie
Do sklepu » GaleriaLimonka




Dostawa towarów Zegary CalleaDesign

- Dostawa towarów zwykle w ciągu 1-3 dni roboczych
- dziesiątki punktów dostawy i konsumpcji w dużych miastach
- Możesz wybrać ruch GaleriaLimonka korzystanie z transporterów (wysyłka towarów do koszyka).

Informacje o produkcie

Opis produktu (Zegar ścienny Geko Climbing CalleaDesign antyczny-różowy (54-10-2-32))potrzebujesz dokumentacji produktu producenta (CalleaDesign), podręczniki lub szczegółowy skład produktu , skontaktuj się bezpośrednio z producentem lub sprzedawcą, który może dostarczyć ci dokładnych informacji. Wszystkie opisy produktów, ceny i dostępność są informacyjny i może nie być aktualny do tej pory. Dokładne informacje można znaleźć na stronie sprzedawcy GaleriaLimonka, gdzie wszystkie te dane (cena i dostępność) są zawsze aktualne.


Powiązane produkty
Review Zegary i informacje - Zobacz więcej produktów